ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΟΥ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
 

Ψυχίατροι

αναλυτική παρουσίαση ψυχίατρων
όλες οι υπηρεσίες

Ευάγγελος Καρανίκας

Ψυχίατρος  

Τελικά, η καθημερινή πράξη μας διδάσκει ότι οι ψυχικές καταστάσεις δύσκολα μπορούν να μπουν σε συγκεκριμένα θεραπευτικά καλούπια.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Γεννήθηκα στην Κατερίνη Πιερίας στις 28 Φεβρουαρίου του 1972. Το Σεπτέμβριο του 1989 πέτυχα, μετά από Πανελλήνιες εξετάσεις, την είσοδό μου στο Ιατρικό τμήμα της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τον Ιούνιο του 1995 και από τη ΣΣΑΣ ως Ανθυπολοχαγός Ιατρός το Σεπτέμβριο του ίδιου έτους. Τέλος, το Φεβρουάριο του 2006 ολοκλήρωσα τη Διδακτορική μου Διατριβή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Σήμερα είμαι Επιμελητής στην Ψυχιατρική κλινική του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης με το βαθμό του Ταγματάρχη Ιατρού και παράλληλα διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
  • Διδακτορική Διατριβή στην Ιατρική σχολή ΑΠΘ με θέμα «Ψυχονευροενδοκρινικοί και Ανοσολογικοί μηχανισμοί σε ασθενείς με χρόνια Δερματοπάθεια» (Οκτ 2002 – Φεβ 2006)
  • Συμμετοχή στα ερευνητικά προγράμματα στο Melbourne Neuropsychiatry Centre, Royal Melbourne & Sunshine Hospitals, Μελβούρνης, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Μάι 2005-Αυγ 2005).
 
Αναζήτηση